Dr. Gabriela Soare

Despre mine

De peste 10 de ani îmi încep fiecare dimineață cu o cafea tare și o radiografie sau un RMN lângă, uitându-mă la ce am de “reparat” în următoarea oră. Sunt medic primar Ortopedie și Traumatologie la JOINTCARE, cabinet medical de ortopedie, unde stau cu picioarele bine pe pâmânt și îmi ajut pacienții să facă același lucru, cât de bine și de ușor este posibil.

Pentru că îmi place să mă perfecționez și cred că progresul în medicină trebuie încurajat, am participat la numeroase cursuri și simpozioane de profil în țară și în străinătate și m-am concentrat pe artroscopia genunchiului și a umărului în cursuri ce au avut loc în spitale prestigioase din Barcelona și Munchen. Nu mă voi opri aici și intenționez să continui să învât atâta timp cât pot ține bisturiul în mână.

Cred că ortopedia nu mai este doar o chestiune de forță fizică de ceva ani buni, în schimb se leagă foarte mult de precizie și atenție și mai cred că grija pentru pacient nu începe și se termină doar în sala de operație, ci este un proces lung, care implică respect pentru dorințele pacientului meu, înțelegere pentru nevoile lui și liber la acces la toate informațiile pe care trebuie să le știe despre starea lui de sănătate. Cred că ortopedia se poate face cu drag de oameni și cu blândețe, iar dacă vreți să povestim mai mult despre asta sau aveți nevoie de sfaturi medicale, mă găsiți la Jointcare, iar pentru intervenții chirurgicale, la COLOANA MEDICALĂ, în București.